Vesten met rits

(0 producten gevonden)
Vesten met rits hebben soms de voorkeur ten opzichte van een vest met knopen. De reden is het gebruiksgemak van een vest met rits, deze gaat immers sneller dicht. Daarnaast kan een reden zijn dat wij bij ComeGetFashion de meest hippe vesten hebben uitgekozen, ritsen zijn details!
Filters
ZWART VEST MET RITS
Toevoegen aan wishlist
ZWART VEST MET RITS

Aanbiedingsprijs: € 19,99

Normale prijs: € 29,99

  •  

Vesten met rits, onmisbaar voor actieve girls

Ideaal! Vesten met rits die je zo even aan en uit kan trekken. Bij ComeGetFashion volgen we de laatste trends. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jouw outfit comfortabel is. Vesten met rits bieden het comfort dat jij nodig hebt! Vesten met rits zijn handig op lentedagen waarop je je jas thuis kan laten maar een vest wel van pas kan komen. Ook tijdens het sporten zijn vesten met rits perfect. Ben jij altijd onderweg en wil je het gemak van meerdere laagjes die je makkelijk aan en uit kan trekken? Neem dan eens een kijkje bij de vesten met rits van ComeGetFashion!

Draag je laagjes als een pro!

Naast dat vesten met rits handig zijn op casual of sportieve dagen, kan je deze items ook prima in een stylish outfit verwerken. Een sportief vest met rits draag je op een hippe jogger of een boyfriend jeans. Met een paar goede sneakers of boots en een statement tee eronder heb je een prima look neergezet. Knoop vesten met rits ook eens om je schouders in de zomer bij een paar denim shorts en een leuke cropped top. Heb jij al zin om een paar heerlijke vesten met rits in huis te halen? Voor 22:30 besteld, morgen in huis!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!