Tassen

(0 producten gevonden)
Zit je winkelmandje al bijna vol met de mooiste kleding musthaves? Vergeet vooral niet je nieuwe outfits af te maken met de mooiste tassen! Van kleine statement tasjes tot trendy rugzakken en super hippe bumbags. Deze tasjes in allerlei kleuren en vormen laten jouw look nog beter uitkomen en zorgen ervoor dat je al je spulletjes makkelijk bij je draagt. Neem snel een kijkje in de categorie waar je verliefd gaat worden op alle IT-bags!
Filters
Teddy tasje beige
Toevoegen aan wishlist
Teddy tasje beige

Aanbiedingsprijs: € 1,00

Normale prijs: € 34,99

  •  
  •  

Tijdelijk uitverkocht

Schoudertasje
Toevoegen aan wishlist
Schoudertasje

Aanbiedingsprijs: € 0,50

Normale prijs: € 34,99

  •  
  •  

Tijdelijk uitverkocht

Teddy tasje zwart
Toevoegen aan wishlist
Teddy tasje zwart

Aanbiedingsprijs: € 1,00

Normale prijs: € 34,99

  •  
  •  

Tijdelijk uitverkocht

Tassen: a girl’s true best friend

Girls like their bags. En dat is toch ook heel logisch met al die mooie tassen die er zijn? Er is zo veel keuze en bij iedere gelegenheid past er weer een andere tas. Ga je een avondje stappen met je vriendinnen? Kies dan voor een mooi schoudertasje, hier kun je al je spulletjes gemakkelijk in kwijt. Maak je een dagtripje? Geef dan de finishing touch aan je outfit met een hip rugzakje. Zo zie je er én leuk uit én heb je alles bij de hand wat je nodig hebt. Rugzakken zijn namelijk helemaal terug van weggeweest en komen in allerlei varianten, van sportief tot elegant klassiek.

Handtassen voor iedere gelegenheid

Heb je een gala of een ander chique evenement? Channel je inner celeb met de clutch, een absolute klassieker die net die extra elegante toevoeging geeft aan jouw outfit. En ga je naar een festival en ben je wel in voor iets dat anders is dan anders? Kies dan voor een kleurig heuptasje, niet alleen praktisch maar ook nog eens super hip!

Damestassen zijn ook onze grote liefde!

Op zoek naar een nieuwe grote liefde? Oftewel een mooie nieuwe tas? Dan ben jij bij ons helemaal op de juiste plek. Wij van ComeGetFashion begrijpen heel goed hoe belangrijk de tas is voor ons dames. We hebben daarom ook een assortiment voor alle gelegenheden en voor alle looks: clutches, crossbody tassen, handtassen, schoudertassen, shoppers en uitgaanstassen. What more can we say? Qua damestassen zit je bij ComeGetFashion echt wel goed: happy shopping!