Slim fit broeken

Slim fit broeken voor dames. Wat zijn dat nou eigenlijk? Hoe stijl je een slim fit broek? Lees snel verder om antwoord te krijgen op die vragen en nog veel meer. Slim fit broeken zijn broeken die het beste aansluiten op mensen met een wat smaller figuur. De broek is strak om de bovenbenen en losser aan de onderkant. De slim fit broeken kunnen soms lijken op een pantalon. Voor andere mensen kan het handiger zijn om een regular fit te dragen.

Slim fit jeans dames

Slim fit jeans dames. Slim fit jeans voor dames waarschijnlijk ken je ze wel. Slim fit jeans zijn jeans die aansluiten aan je lichaam. Hierin bestaan ook nog weer verschillende varianten. Zoals slim fit mom jeans. Dit item geeft je onwijs veel outfit mogelijkheden. Van trui tot blouse alles staat hier goed bij. Een slim fit jeans wordt ook wel eens een tweede huid genoemd omdat je hem bijna niet voelt zitten. In slim fit jeans zit geen elastan. Dat is materiaal wat wel in skinny jeans zit en door dat materiaal blijft de broek mooi om je benen zitten.

slim fit broeken dames

Bron: Pinterest

Spijkerbroek slim fit

Spijkerbroek slim fit voor dames. Een slim fit spijkerbroek sluit mooi aan op je lichaam. De broek is gemaakt van katoen en polyester. In een skinny jeans zit ook nog elastaan. Tegenwoordig draagt de jongere generatie liever een wide leg of een mom jeans. Maar ook onder de jonge mensen zie je dat de slim fit jeans populair blijft. De spijkerbroek slim fit bestaan er in high waist, mid waist of low waist. De high waist komt tot boven je navel. De mid waist komt tot aan iets onder je navel en de low waist kan verschillen van iets verder onder de navel tot aan driekwart van de heup.

Slim fit joggingbroek dames

Slim fit joggingbroek dames. Slim fit joggingbroeken zijn handig voor als je de hele dag op de bank wil liggen maar tegenwoordig is het gelukkig ook mode om met je joggingbroek over straat te gaan. Neem bijvoorbeeld een grijze joggingbroek met een wit shirtje. Gelijk leuk en lekker basic. Of neem een pastel kleurige joggingbroek. En draag daar dan een pastel kleurige top bij. Je kan er natuurlijk ook in gaan sporten. Je kan dan een bijpassende sport bh of top dragen.

Slim fit joggingbroeken dames

Bron: Pinterest

Verschil slim fit en skinny jeans

Het verschil tussen slim fit jeans en skinny jeans. Zoals ik eerder al schreef. In een skinny jeans zit elastiek en in een slim fit jeans niet. Sommigen vinden dat er geen verschil zit tussen skinny en slim fit jeans. Maar ik heb hieronder links twee foto’s geplaatst van een slim fit en rechts twee foto’s van een skinny jeans. Zie jij het verschil? Maar of je nou skinny of slim fit jeans draagt mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Draag waar jij je goed in voelt en zorg dat je altijd dat je de maat koopt die je goed past. Kleding is ervoor gemaakt om jou te passen en niet andersom.

verschil skinny jeans en slim fit jeans

Bron: Pinterest

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!