Zomerjassen

We zitten al heerlijk in het voorjaar, de zon schijnt heerlijk en ook de zomerjassen kunnen we weer aantrekken. De term 'zomerjassen' is erg breed, want er zijn super veel verschillende modellen! Denk aan een spijkerjas of lerenjas. Heb je nog een nieuwe zomerjas nodig of ben je benieuwd wat voor zomerjassen er allemaal zijn? Lees dan snel verder!

Zomerjassen zijn superhandig! Maar wat verstaan we onder ‘zomerjassen’? Als we het hebben over zomerjassen, praten we eigenlijk over alle jassen die dames aandoen in de zomer, en dat zijn er wel 100 verschillende. Denk aan een spijkerjas, een lerenjas, een mooie lange jas en zo kan ik nog wel even doorgaan. Al heten ze zomerjassen, je kan de jassen ook prima aandoen in de lente, aangezien de winterjassen net weer te warm zijn voor in het voorjaar. Lekker makkelijk! In deze blog vertel ik meer over zomerjassen en de verschillende modellen ervan en natuurlijk staan er weer wat collages bij, voor wat voorbeelden en inspiratie!

Zomerjassen

Bron: Pinterest, ComeGetFashion, Pinterest

 

Zomerjas Dames

Zomerjassen zijn heerlijke jassen. Zoals ik al in de kop hierboven vertelde, is de term ‘zomerjassen’ erg breed, want er zijn veel verschillende soorten en modellen. Natuurlijk heb je ook zomerjassen in verschillende stoffen, de ene zomerjas heeft een wat dikkere stof en is warmer en de andere jas heeft een dunnere stof die wat luchtiger zit. Denk aan een lerenjas. Deze jas is, omdat die van leer is, te warm voor in de zomer, want je gaat gegarandeerd zweten denk ik.. In plaats van de lerenjas kan je bijvoorbeeld voor een spijkerjas gaan. Deze zomerjas is minder warm en zit ook wat losser. Zeker in de zomer kan je ook voor een oversized zomerjas gaan. Door de oversized fit, zit je zomerjas lekker losjes en is het ook luchtig! Een zomerjas, in dit geval een spijkerjas, kan je bijvoorbeeld leuk stylen met een korte spijkerbroek, een witte strapless top en een paar witte sneakers. Super cute en de kleuren zijn licht en lekker zomers!

Zomerjassen

Bron: ComeGetFashion, Pinterest, Pinterest

 

Lange Zomerjas

Een lange zomerjas is een echt fashion item, die tijdloos is en je, afhankelijk van de kleur en/of print, eigenlijk wel stylen boven bijna elke outfit. Ook heb je verschillende lengtes van de lange zomerjas. Bijvoorbeeld een die net over je kont valt, een wat langere versie waarbij de jas bij je knieën zit of een nog langere versie die onder je knieën valt, of zelfs tot je enkel. De langere jassen kan je op veel manieren stylen, waardoor je bij verschillende looks de jas weer op een andere manier naar voren kan laten komen. Denk aan wat voor gelegenheid je hebt. Heb je een meeting voor werk? Dan kan je je zakelijke outfit mooi afstylen met een lange zomerjas die boven je knieën valt. Zakelijk, netjes en chic! Of heb je een chill dagje en een heerlijke joggingspak aan? Dan kan je ook snel en makkelijk een lange zomerjas aantrekken en je hebt een casual en chille look! De jas super fashionable en mijn persoonlijke favoriet! Dit, omdat de jas zo lang is en mooi recht naar beneden loopt. Je kan met de lange zomerjas alle kanten op gaan. Dat is juist het mooie ervan! 

Zomerjassen

Bron: Pinterest 

Zomerjassen Trend

De zomerjassen trend is en blijft zeker altijd een trend, als het weer voor deze jassen er weer aankomt. Elk jaar dragen vrouwen de zomerjassen, zodra het voorjaar begint en de bloemen beginnen te bloeien. Ook is de keuze uit de zomerjassen enorm en zijn we altijd wel weer op zoek naar iets nieuws. (Alsof we nog niet genoeg hebben!) Ook ComeGetFashion heeft elk jaar, zodra het voorjaar begint, een ruim aanbod in zomerjassen die natuurlijk helemaal on trend zijn! Aangezien de lente ook al is begonnen, en de zomerjassen de kast misschien al uit zijn of juist niet, omdat je nog opzoek bent naar een.. Neem dan een kijkje op onze website!

Zomerjassen

Bron: Pinterest

 

Zomerjack

Een zomerjack is voor een meer stoere look. Deze jack is kort en heb je ook in verschillende stoffen. Denk aan een bomber jack. Met een bomber jack kan je een stoere look creëren, door de jas bijvoorbeeld te stylen met een skinny jeans, een paar sneakers en een casual t-shirt of longsleeve en je bent ready for the day!  

Zomerjassen

Bron: Pinterest

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!