Heb je al een account? Log hieronder in.

Goedkope Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn tijdloos en voegen net wat extra’s toe aan je outfit. De brillen zijn gemaakt om je ogen te beschermen tegen de zon. Op dit moment is het weer heel wisselvallig, maar ondanks dat kunnen we de zonnebrillen wel weer rocken, omdat de zon schijnt! Ook kan je de zonnebril gewoon dragen als de zon niet schijnt. Je kan natuurlijk helemaal zelf beslissen wanneer je de zonnebril draagt. Als je op een doordeweekse dag bijvoorbeeld voor een lekkere casual en lowkey look wil gaan, kan je je outfit altijd afmaken door een zonnebril op te doen. In deze blog ga ik jullie meer vertellen over goedkope zonnebrillen en wat modellen ervan!

Goedkope Zonnebrillen

Bron: Pinterest

Zonnebrillen dames goedkoop

Natuurlijk dragen we allemaal zonnebrillen wanneer de zon volop schijnt. Maakt niet uit of het zomer of winter is. De zon komt in elk seizoen tevoorschijn en daarom kunnen we de accessoire altijd dragen! Zelf ken ik ook mensen die zonnebrillen dragen, ook al schijnt de zon niet. Dit laat zien dat, ookal zijn zonnebrillen speciaal gemaakt voor tegen de zon, ze worden tegenwoordig ook gewoon gedragen als een bijpassende accessoire. Kortom, iedereen houdt van zonnebrillen en heeft wel een collectie thuis liggen. Maar wat helemaal geweldig is zijn goedkope zonnebrillen! Ja zonnebrillen zijn mooi, maar de prijs maakt het meestal nog mooier! Zonnebrillen die on trend zijn, een goeie kwaliteit hebben en een goede betaalbare prijs hebben, zijn perfect en daarmee ben je bij ComeGetFashion aan het juiste adres. Deze zonnebrillen zijn, zoals ik al zei on trend, hebben een goeie kwaliteit én zijn ook nog is betaalbaar!

Goedkope Zonnebrillen

Bron: Pinterest

 

Ronde zonnebrillen

Ronde zonnebrillen zijn een heerlijke trend en kan je superleuk stylen met van alles! Elke zonnebril is natuurlijk uniek, maar de zonnebril met de ronde glazen is zeker een van de populaire brillen. Je hebt de ronde zonnebril in verschillende groottes en ook verschillende kleuren glazen, zoals zwart, bruin, geel en nog veel meer. Zo kan je de ronde zonnebril met gele glazen leuk stylen met een geel jurkje, of een kort spijkerbroekje met een witte tanktop. Je hebt ook ronde zonnebrillen, waarbij de montuur van goud of zilver is! De goude en zilveren monturen zijn uiteraard ook beschikbaar in andere modellen, bijvoorbeeld een zonnebril met ovale glazen. Zo wordt het stylen nog leuker!

Goedkope Zonnebrillen

Bron: Pinterest

 

Zwarte zonnebrillen

Zwarte zonnebrillen zijn denk ik wel een van de meeste gedragen zonnebrillen. De kleur zwart is sowieso al een kleur die je letterlijk met alles en nog wat kan stylen, want het staat overal bij! Ook heb je van de zwarte zonnebrillen verschillende modellen, kleuren glazen en groottes. Bijvoorbeeld eentje met rechthoek glazen of ovalen glazen. Er zijn zoveel verschillende, dat er voor elke dame een perfect tussen zit! Je kan nooit misgaan met het stylen van een zwarte zonnebril en al helemaal niet met een all black outfit, zoals de prachtige vrouwen hieronder dat doen! 

Goedkope Zonnebrillen

Bron: Pinterest

Betaalbare zonnebrillen

Zonnebrillen zijn voor mij persoonlijk het leukst als ze betaalbaar zijn, maar ik denk dat dat bij iedereen wel het geval is toch? Wel moet ik zeggen dat de ene natuurlijk een duurdere smaak heeft en graag voor designer gaat, maar je hebt ook mensen die gewoon lekker makkelijk zijn en voor een leuke betaalbare zonnebril gaan. Bovendien zijn er tegenwoordig heel wat designer/merk zonnebrillen, die je ook in een goedkopere variant hebt. Het enige verschil is dat er bij de goedkopere en betaalbare variant geen merk stempel op zit. Echter zijn deze merkloze en betaalbare zonnebrillen ook gewoon super fashionable, on trend en zien ze er gewoon hetzelfde uit!

Goedkope Zonnebrillen

Bron: Pinterest

 

Zonnebril koordjes

Zonnebril koordjes zijn een ideaal hulpmiddel voor je zonnebril. Je maakt de koordjes vast aan je zonnebril, je doet hem om je nek en voilà! Door middel van deze koordjes, kun je je zonnebril makkelijk afdoen en gewoon laten hangen in plaatst van op je hoofd, waar die soms kan blijven haken in je haar of in je tas, waar je grote kans hebt, dat die geplet kan worden. Overigens kan je je zonnebril naast de koordjes natuurlijk ook tussen je hemd/shirt stoppen!   

Goedkope Zonnebrillen

Bron: Pinterest & ComeGetFashion