Heb je al een account? Log hieronder in.

De mooiste jeans voor dames

Jeans voor dames

Bron: Pinterest, ComeGetFashion

De spijkerbroek

Voordat alle outfit inspiratie en elke soorten jeans op je afkomen, is het van belang dat we weten wat een spijkerbroek nou eigenlijk is. Een spijkerbroek, of ook wel jeans genoemd, is een broek die van denim stof wordt gemaakt met klinknagels die de zakken verstevigen. De spijkerbroek heeft ook een rijke geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld al dat Levi Strauss in San Francisco vanaf 1853 stevige broeken van zeildoeken maakte voor de goudzoekers? Dit was het begin van de welbekende spijkerbroek. Toen Levi Strauss namelijk door zijn voorraad aan zeildoeken heen was, begon hij de broeken te maken van spijkerstof. Deze broeken scheurden alleen uit bij de broekzakken waarop kleermaker Jacob Davis met een oplossing kwam: de klinknagels. Vanaf 1872 was het merk Levi Strauss & Company ontstaan wat nu Levi’s wordt genoemd. Tegenwoordig kun je overal en nergens de welbekende spijkerbroeken krijgen, en zo ook bij ComeGetFashion.

Wide leg jeans

Als er een bepaalde jeans helemaal trendy is op dit moment, is dat de wide leg jeans wel! De jeans is all over Instagram & Pinterest te zien en dit snappen wij helemaal. Het model voegt net wat meer toe aan je outfit door het wijd uitlopende model. Vaak zijn de wide leg jeans aan de bovenkant en rondom de bovenbenen net wat strakker, maar loopt de jeans vanaf net boven de knie wijd uit naar beneden. We zien de jeans het meest terugkomen in de verschillende denim kleuren, maar ook vaak in het wit of zwart. Een opkomende trend momenteel is de jeans in verschillende kleuren. Het wide leg model is nu ook te verkrijgen in het roze, groen, geel en blauw! Wij vinden dit zeker tof en erg gewaagd.

Wide leg jeans

Bron: Pinterest

Skinny jeans

De skinny jeans, een oude basic maar oh wat is hij fijn! Altijd gemakkelijk en het staat altijd. Naar mijn idee gaat deze jeans ook nooit uit de mode. Alhoewel de skinny jeans zijn betere tijden heeft en zijn mindere tijden. Op het moment zijn de wijde jeans meer in de mode dan de skinny jeans, maar dat hoeft niet te betekenen dat we de skinny jeans compleet van het lijstje afschrijven. De skinny jeans blijft namelijk altijd een fijne basic. Wanneer je op tijd staat trek je snel je jeans aan en een T-shirt, et voilà: je outfit is compleet.Je kunt de skinny jeans ook stylen met een band-tee, een leren jasje en een paar biker boots. Je skinny jeans is je allerbeste vriend.

Skinny jeans

Bron: Pinterest

Flared jeans

Een jeans dat niet mag ontbreken in dit rijtje is toch echt het flared model. Halverwege de jaren zestig werd de flared jeans onwijs populair in Europa en Noord-Amerika. Door hun populariteit zijn de broeken een symbool geworden van het hippietijdperk.  In de jaren negentig zien we de populaire jeans weer terugkomen maar dan een tikkeltje aangepast: de uitlopende onderkant is iets minder wijd geworden. Tegenwoordig zijn de flared jeans weer helemaal hip en zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De broeken geven een hippie achtige vibe en zijn naast de denim soort, ook te verkrijgen in andere stoffen met verschillende kleuren en prints.

Flared jeans

Bron: Pinterest

Mom jeans

De mom jeans zien we al een tijdje voorbij komen en is niet meer weg te slaan! De mom jeans hebben een hoge taille waardoor het vrouwelijke figuur wordt geaccentueerd. Voor ieder figuur is deze jeans mooi. De jeans is ook nog eens super gemakkelijk te stylen. De jeans kan gecombineerd worden met een band-tee, maar ook met een leuke blouse. Extra leuk als je je blouse in de broek stopt en een mooie statement riem op de broek draagt. Stijltip: rol de onderkant van de pijpen op voor een speels effect. Leuk om er classy hakken onder te dragen of juist toffe dad sneakers.

Mom jeans

Bron: Pinterest

Wanneer je inspiratie hebt opgedaan voor een gave jeans is het tijd om een uit te zoeken! Bij ComeGetFashion is er genoeg keuze voor iedereen. Voor welke soort jeans ga jij?